Ophalen / terugbrengen

Ophalen
Wij bieden de mogelijkheid, zeven dagen per week, onbeperkt uw caravan, vouwwagen of bagagewagen op te halen. Wij zetten uw caravan buiten op ons terrein voor u klaar. Als u uw caravan wilt komen ophalen dan verzoeken wij u om dit minimaal 3 dagen van te voren via het ophaalformulier aan ons door te geven.

In verband met de beperkte ruimte op het terrein van de caravanstalling om caravans klaar te zetten verzoeken wij u dan ook om de caravan op de afgesproken dag en moment op te halen.

Ophalen tussen begin november en eind februari
Wie in deze periode zijn caravan, vouwwagen of bagagewagen wil komen halen moet dit duidelijk aangeven op de voorkant (kant van de dissel). Is dit niet aangegeven dan kan de caravan of vouwwagen niet klaargezet worden.

Zon- en feestdagen
Op zon- en feestdagen is ons terrein open voor het ophalen en terugbrengen van de stallingobjecten. Telefonisch zijn we alleen bereikbaar voor noodgevallen.

Terugbrengen
U kunt uw caravan, vouwwagen of bagagewagen 7 dagen per week, gedurende de openingstijden van ons terrein, zonder berichtgeving vooraf terugbrengen. U zet uw caravan afgesloten op ons terrein (met uw naam en telefoonnummer achter het raam), wij zetten hem weer netjes binnen in de stalling.

Let op!

  • Verwijder gasflessen;
  • Koppel de accu’s in uw caravan los;
  • Plaats de naamkaart achter het voorraam van de caravan en vermeld (indien mogelijk) wanneer u de caravan weer denkt te gaan gebruiken;
  • Plaats geen kogel in de dissel;
  • Plaats geen wielklem;
  • Controleer voordat de caravan de winterstalling in gaat de watertank(s) en waterleidingen en laat deze, om bevriezing en (vorst)schade te voorkomen, leeglopen. De stallingsruimte is onverwarmd!